el
Νέα
Νέα
Είναι το λευκό σημείο στο παγετό ή το καλούπι λουκάνικου

Είναι το λευκό σημείο στο παγετό ή το καλούπι λουκάνικου

June 27th at 9:36am

Το Dachshund είναι ένα κοινό φαγητό κρέατος στην καθημερινή ζωή. Μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους, όπως το τηγάνισμα, τον ατμό ή το μαγείρεμα. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να έχουν λευκά σημεία στην κορυφή των λουκάνικων τους, τα οποία μπορεί να οφείλονται σε παγετό αλατιού, συμπύκνωση πετρελαίου ή μούχλα.

Είναι το λευκό σημείο στο παγετό ή το καλούπι λουκάνικου

Θα μπορούσε να είναι ο παγετός αλατιού ή το καλούπι.

Οι λευκές κηλίδες στα λουκάνικα προκαλούνται από την καθίζηση του αλατιού, η οποία οφείλεται κυρίως στο πετρέλαιο και το αλάτι στο κρέας που διαρρέει και να προσκολλάται μέσα από το εντερικό άνοιγμα αφού εκτέθηκε στον άνεμο και στο φως του ήλιου. Ονομάζεται παγετός αλκαλίου αλατιού και ανήκει σε κρυστάλλους αλατιού. Αυτές οι ουσίες δεν θα έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στο σώμα μετά την κατανάλωση.

Τα λουκάνικα περιέχουν περισσότερο λίπος και μπορεί να κατακρημνιστούν και να στερεοποιηθούν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης. Σε αυτό το σημείο, μια λευκή ουσία θα εμφανιστεί στην επιφάνεια του λουκάνικου, αλλά μπορεί να λιώσει όταν θερμαίνεται, χωρίς να επηρεάσει την ποιότητα και τη γεύση του λουκάνικου.

Ωστόσο, εάν η λευκή ουσία στην επιφάνεια του λουκάνικου κολλάει στα χέρια και έχει μια δυσάρεστη οσμή, μπορεί να είναι μούχλα που παράγεται από μούχλα. Αυτή τη στιγμή, τα λουκάνικα μπορεί να περιέχουν μερικές τοξικές ουσίες, οπότε δεν συνιστάται να συνεχιστεί η κατανάλωση.

Είναι οι λευκές κουκίδες στο λουκάνικο μούχλα

Είτε υπάρχουν λευκά σημεία στο λουκάνικο που είναι μούχλα μπορούν να προσδιοριστεί με βάση τα ακόλουθα κριτήρια.

1. Εάν υπάρχουν λευκές τρίχες ή ακόμα και γκρι μπλε μαύρα σημεία στο λουκάνικο, είναι απαραίτητο να εξεταστεί αν το λουκάνικο είναι μούχλα. Αυτός ο τύπος λουκάνικου μπορεί να έχει μια δυσάρεστη οσμή. Αυτός ο τύπος λουκάνικου είναι βρώσιμο.

2. Είναι πιθανό ότι το λίπος στο κρέας του λουκάνικου έχει κατακρημνιστεί και στερεοποιηθεί και τα λευκά σημεία στο λουκάνικο θα εξαφανιστούν μετά τη θέρμανση. Μια άλλη δυνατότητα είναι ο παγετός του αλατιού, το οποίο είναι ένα φυσιολογικό φαινόμενο που ονομάζεται παγετός αλκαλίου αλατιού.

Πώς να διατηρήσετε τα λουκάνικα

1. Αποθήκευση ψυγείου

Το λουκάνικο έχει μια νόστιμη γεύση. Εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τη διάρκεια ζωής των λουκάνικων, μπορείτε να τα σφραγίσετε σε μια τσάντα και να τα παγώσετε στο ψυγείο. Αυτό μπορεί να μεγιστοποιήσει τη διάρκεια ζωής των λουκάνικων. Σε γενικές γραμμές, η διατήρηση των λουκάνικων για περίπου έξι μήνες δεν αποτελεί πρόβλημα.

2. Διατήρηση αποξηραμένου αέρα

Το Dacsage είναι ένας τύπος αποξηραμένου λουκάνικου που μπορεί να διατηρηθεί με ξήρανση αέρα. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι να κρεμάσετε τα λουκάνικα σε μια καλά αεριζόμενη περιοχή και στη συνέχεια να τα καπνίζετε με κλαδιά πεύκου ή άλλο αρωματικό ξύλο. Τα επεξεργασμένα λουκάνικα θα εκπέμπουν μια πολύ νόστιμη γεύση, η οποία είναι ακόμα πιο νόστιμη.