el
Νέα
Νέα
Πώς να καθαρίσετε το κρέας που έχει θεραπευτεί καλά

Πώς να καθαρίσετε το κρέας που έχει θεραπευτεί καλά

June 27th at 9:27am

Το διατηρημένο κρέας είναι ένα κοινό φαγητό στην καθημερινή μας ζωή! Πριν από την κατανάλωση θεραπευμένου κρέατος, είναι απαραίτητο να το καθαρίσετε καλά πριν το τοποθετήσετε στο δοχείο, αλλά ο καθαρισμός του θεραπευμένου κρέατος δεν είναι εύκολο. Πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται, πώς μπορεί να πλυθεί καθαρό κρέας;

Υπάρχει στην πραγματικότητα ένας πολύ απλός τρόπος για να καθαρίσετε το θεραπευμένο κρέας και μπορεί να πλυθεί καθαρό. Σήμερα, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο για να καθαρίσουν το θεραπευμένο κρέας, το οποίο είναι βολικό, καθαρό και εξοικονόμηση εργασίας, χωρίς την ανάγκη για κάθε είδους σκληρό πλύσιμο. Απολαύστε το θεραπευμένο κρέας σε κρύο νερό την ημέρα πριν το φτιάξετε και αφήστε το νερό του ρυζιού όταν το κάνετε την επόμενη μέρα. Βυθίστε το σε νερό ρυζιού για περίπου δέκα λεπτά πριν το ξεπλύνετε. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Μπορείτε επίσης να απορροφήσετε το θεραπευμένο κρέας στο νερό του ρυζιού το πρωί και να το πλύνετε απευθείας.

1 、 Ο καθαρισμός του θεραπευμένου κρέατος είναι αρκετά ενοχλητικός, οπότε φροντίστε να το πλένετε προσεκτικά. Πρώτον, βρέξτε το θεραπευμένο κρέας με ζεστό νερό, στη συνέχεια εφαρμόστε μια κατάλληλη ποσότητα βρώσιμων αλκαλίων και τρίψτε το προσεκτικά.

2 、 Στη συνέχεια ξεπλύνετε με ζεστό νερό, φροντίστε να πλένετε με ζεστό νερό.

3 、 Απολαύστε το πλυμένο θεραπευμένο κρέας σε μια μεγάλη λεκάνη νερού για μισή ημέρα για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά την αλμυρή γεύση.

4 、 Βράζετε το θεραπευμένο κρέας μέχρι να μαγειρευτεί, προσθέτοντας περισσότερο νερό για να αφαιρέσετε περαιτέρω την αλμυρή γεύση. Θα πρέπει να μαγειρευτεί για λίγο περισσότερο. Το θεραπευμένο κρέας δεν είναι κατάλληλο για άμεσο τηγάνισμα, οπότε θα πρέπει να μαγειρευτεί πριν το τηγάνισμα.

5 、 Εάν είναι ένας συνδυασμός λίπους και άπαχου κρέατος, γενικά, θα πρέπει να κοπεί ξεχωριστά. Εάν δεν κόβεται χωριστά, μπορεί να ανακατεύεται μαζί. Εάν το λίπος πρέπει να ανακατεύεται τηγανητό και το λάδι πρέπει να διαχωριστεί, το άπαχο κρέας θα είναι ιδιαίτερα ξηρό και θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τη δική του γεύση.

6 、 Εάν το λίπος και το άπαχο κρέας κόβονται ξεχωριστά, ανακατέψτε πρώτα το λίπη για να αφαιρέσετε το υπερβολικό λάδι, στη συνέχεια προσθέστε τα συστατικά για να ανακατεύετε τηγανητά, προσθέστε αλάτι για να ανακατέψετε τηγανίζουν και στη συνέχεια προσθέστε το θεραπευμένο κρέας και το άπαχο κρέας.

7 、 Το διατηρημένο κρέας συνήθως ανακατεύεται τηγανητό με λαχανάκια σκόρδου, λαχανάκια σκόρδου, κρεμμύδια ή άλλα ελαφρύτερα συστατικά, καθιστώντας το νόστιμο όταν ανακατεύετε τηγανητό.

Πώς να αντιμετωπίσετε το διατηρημένο κρέας πριν το φαγητό

Πρώτον, βράζετε νερό και απορροφά σε ζεστό νερό. Πρώτον, σιγά -σιγά διαλύστε μερικά από τα στόκο στην επιφάνεια και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πανί για να τρίβετε. Φυσικά, μην χρησιμοποιείτε υπερβολική δύναμη για να χαράξετε το δέρμα στην επιφάνεια των λουκάνικων. Γενικά, αλλάξτε σε καθαρό ζεστό νερό και πλύνετε επανειλημμένα.

Βυθίστε σε κρύο νερό για 1 ημέρα, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό ρύζι και ξεπλύνετε με καθαρό νερό !! Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νερό πλύσης ρυζιού για να απολαύσετε άμεσα και ο χρόνος μπορεί να μειωθεί! Εξαρτάται από την κατάσταση του θεραπευμένου κρέατος, αλλά πρέπει να ξεπλυθεί ξανά με νερό! 3. Ο καθαρισμός του θεραπευμένου κρέατος είναι αρκετά ενοχλητικός, οπότε φροντίστε να το πλένετε προσεκτικά. Πρώτον, βρέξτε το θεραπευμένο κρέας με ζεστό νερό, στη συνέχεια εφαρμόστε μια κατάλληλη ποσότητα βρώσιμων αλκαλίων και τρίψτε το προσεκτικά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με ζεστό νερό, απορροφήστε το πλυμένο θεραπευμένο κρέας σε μια μεγάλη λεκάνη νερού για μισή ημέρα για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά την αλμυρή γεύση.

Τα όμορφα πράγματα είναι σαν όμορφες στιγμές, νοσταλγία για το παρελθόν, χωρίς λύπη για τη ζωή, λιπαρά βουνά, τόσο όμορφο, ήσυχο νερό, τόσο βαθιά λαχτάρα για τη ζωή, προσκόλληση στον εαυτό του! Αυτό είναι όλο για το νόστιμο φαγητό που σας έφερε ο συντάκτης σήμερα!