swe
Nyheter
Nyheter
Hur man rengör botat köttnoggrant

Hur man rengör botat köttnoggrant

June 27th at 9:27am

Bevarat kött är en vanlig mat i våra dagliga liv! Innan du äter botat kött är detnödvändigt att rengöra detnoggrant innan du lägger det i potten, men rengöring av botat kött är inte lätt. Många är förvirrade, hur kan botat kött tvättas rent?

Det finns faktiskt ett mycket enkelt sätt att rengöra botat kött, och det kan tvättas rent. Numera använder många människor den här metoden för att rengöra botat kött, vilket är bekvämt, rent och arbetsbesparande, utan behov av alla typer av hård tvätt. Blötlägg det botade köttet i kallt vatten dagen innan du gör det och lämna risvattnetnär du gör detnästa dag. Blötlägg det i risvatten i cirka tio minuter innan du tvättar det. Skölj sedan det med rent vatten. Du kan också suga det botade köttet i risvatten på morgonen och tvätta det direkt.

1 、 Rengöring av botat kött är ganska besvärligt, så se till att tvätta detnoggrant. Våt först det botade köttet med varmt vatten, applicera sedan en lämplig mängd ätliga alkali -nudlar och gnugga detnoggrant.

2 、 Skölj sedan med varmt vatten, se till att tvätta med varmt vatten.

3 、 Blötlägg det tvättade botade köttet i ett stort vattenbassäng i en halv dag för att effektivt ta bort den salta smaken.

4 、 Koka det botade köttet tills det är tillagat, tillsätt mer vatten för att ytterligare ta bort den salta smaken. Det ska kokas ett tag längre. Det härdade köttet är inte lämpligt för direkt stekning, så det bör kokas innan stekning.

5 、 Om det är en kombination av fett och magert kött, generellt sett, bör det skäras separat. Om det inte skärs separat kan det stekas ihop. Om fettet måste röras om och oljan måste separeras, kommer det magra köttet att vara särskilt torrt och gjort efter sin egen smak.

6 、 Om fett- och magert kött skärs separat, rör först först fettet för att ta bort överskott av olja, tillsätt sedan ingredienserna som ska stekas, tillsätt salt för att röras om och tillsätt sedan botat kött och magert kött.

7 、 Konserverat kött rörs vanligtvis stek med vitlökkålar, vitlökkålar, lök eller andra lättare ingredienser, vilket gör det läckertnär det rör sig om stekt.

Hur man hanterar bevarat kött innan du äter

Koka först vatten och blötlägg i varmt vatten. Först lösa långsamt lite av kitten på ytan och använd sedan en trasa för att skrubba. Naturligtvis, använd inte för mycket kraft för att repa huden på ytan av korv. I allmänhet byt till rent varmt vatten och tvätta upprepade gånger.

Blötlägg i kallt vatten i en dag, skölj sedan med risvatten och skölj med rent vatten !! Alternativt kan du använda ristvättvatten för att suga direkt, och tiden kan förkortas! Det beror på tillståndet för det botade köttet, men det måste sköljas med vatten igen! 3. Rengöring av botat kött är ganska besvärligt, så se till att tvätta detnoggrant. Våt först det botade köttet med varmt vatten, applicera sedan en lämplig mängd ätliga alkali -nudlar och gnugga detnoggrant. Skölj sedan med varmt vatten, blötlägg det tvättade botade köttet i en stor vattenbassäng i en halv dag för att effektivt ta bort den salta smaken.

Vackra saker är som vackra stunder,nostalgi för det förflutna, ingen ånger om livet, svaga berg, så vackert, lugnt vatten, så djupt längtan efter livet, koppling till sig själv! Det är allt för den läckra maten som redaktören tog med dig idag!