el
Νέα
Νέα
Το διατηρημένο κρέας είναι ένα παραδοσιακό κινεζικό μαγειρεμένο φαγητό

Το διατηρημένο κρέας είναι ένα παραδοσιακό κινεζικό μαγειρεμένο φαγητό

June 27th at 9:25am

Το διατηρημένο χοιρινό είναι ένα παραδοσιακό κινεζικό μαγειρεμένο φαγητό, συνήθως κατασκευασμένο από την προσθήκη αλατιού, ξήρανσης και άλλων θεραπειών στο χοιρινό. Έχει μια σφιχτή υφή, χαμόγελο και μια αλμυρή και αρωματική γεύση. Το μπέικον είναι ένα κοινό συστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά στο μαγείρεμα, τη σούπα και το χυλό, και έχει υψηλή διατροφική αξία.

Το διατηρημένο κρέας είναι πλούσιο σε διάφορα θρεπτικά συστατικά όπως πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, λίπος, ασβέστιο, φωσφόρο και σίδηρο. Το διατηρημένο κρέας περιέχει επίσης μια ορισμένη ποσότητα βιταμινών όπως η νιασίνη και η ριβοφλαβίνη, οι οποίες έχουν ορισμένη επίδραση στην ενίσχυση της ασυλίας του σώματος. Ωστόσο, το θεραπευμένο κρέας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι, οπότε πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι διατηρημένων κρέατος, οι οποίοι μπορούν να χωριστούν σε διάφορους τύπους που βασίζονται σε διαφορετικές τεχνικές παραγωγής και περιοχές, όπως το λουκάνικο καντονέζικου, το Fujian διατηρημένο κρέας, το διατηρημένο κρέας της Hunan κλπ. Κάθε τύπος θεραπευμένου κρέατος έχει τη μοναδική γεύση και τη γεύση του, Και διαφορετικοί τύποι θεραπευμένου κρέατος μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με διαφορετικές ανάγκες. Επιπλέον, το μπέικον μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό των λαχανικών τουρσί, όπως το τηγανητό σέλινο με μπέικον, λάχανο με μπέικον κλπ. Είναι νόστιμο και θρεπτικό.