nl
Nieuws
Nieuws
Hoe je het vlees grondig kunt reinigen

Hoe je het vlees grondig kunt reinigen

June 27th at 9:27am

Gehouden vlees is een veel voorkomend voedsel in ons dagelijks leven! Voordat je genezen vlees eet, is hetnoodzakelijk om het grondig schoon te maken voordat je het in de pot zet, maar het reinigen van gezouten vlees isniet eenvoudig. Veel mensen zijn in de war, hoe kan uitgehard vlees schoon worden gewassen?

Er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om uitgehard vlees schoon te maken en het kan schoon worden gewassen. Tegenwoordig gebruiken veel mensen deze methode om genezen vlees schoon te maken, dat handig, schoon en arbeidsbesparend is, zonder dat allerlei hard wassennodig zijn. Week het gezouten vlees in koud water de dag voor het maken van het rijstwater wanneer het de volgende dag maakt. Week het ongeveer tien minuten in rijstwater voordat je het af bent. Spoel het vervolgens met schoon water. Je kunt ook 's ochtends het gezouten vlees in rijstwater weken en het direct wassen.

1 、 Het reinigen van gezouten vlees is behoorlijk lastig, dus zorg ervoor dat je het zorgvuldig wassen. Bevochtig eerst het uitgeharde vlees met heet water, breng vervolgens een geschikte hoeveelheid eetbare alkali -noedels aan en wrijf het voorzichtig.

2 、 Spoel vervolgens met heet water, zorg ervoor dat u met heet water wassen.

3 、 Week het gewassen gehard vlees in een groot bassin van water gedurende een halve dag om de zoute smaak effectief te verwijderen.

4 、 Kook het uitgeharde vlees tot het gekookt is en voeg meer water toe om de zoute smaak verder te verwijderen. Het moet een tijdje langer worden gekookt. Het uitgeharde vlees isniet geschikt voor direct frituren, dus het moet worden gekookt voordat het frituurt.

5 、 Als het een combinatie van vet en mager vlees is, moet het over het algemeen afzonderlijk worden gesneden. Als hetniet afzonderlijk wordt gesneden, kan het samen worden gebakken. Als het vet moet worden gebakken en de olie moet worden gescheiden, zal het magere vlees bijzonder droog zijn en volgens zijn eigen smaak worden gemaakt.

6 、 Als het vet en het mager vlees afzonderlijk worden gesneden, roer eerst het vet om overtollige olie te verwijderen, voeg de ingrediënten toe om gebakken te roeren, voeg zout toe om te roeren en voeg vervolgens het gezouten vlees en mager vlees toe.

7 、 Gehouden vlees wordt meestal gebakken met knoflookspruitjes, knoflookspruitjes, uien of andere lichtere ingrediënten, waardoor het heerlijk wordt wanneer het gebakken roert.

Hoe om te gaan met geconserveerd vlees voordat u eet

Kook eerst water en geniet in heet water. Los eerst langzaam een ​​deel van de stopverf op het oppervlak op en gebruik vervolgens een doek om te schrobben. Gebruiknatuurlijkniet teveel kracht om de huid op het oppervlak van de worstjes te krabben. Over het algemeen verander je in schoon warm water en was je herhaaldelijk.

Week 1 dag in koud water, spoel vervolgens met rijstwater en spoel met schoon water !! Als alternatief kunt u rijstwaswater gebruiken om direct te weken en de tijd kan worden ingekort! Het hangt af van de toestand van het genezen vlees, maar het moet weer met water worden gespoeld! 3. Het reinigen van gezouten vlees is behoorlijk lastig, dus zorg ervoor dat je het zorgvuldig wassen. Bevochtig eerst het uitgeharde vlees met heet water, breng vervolgens een geschikte hoeveelheid eetbare alkali -noedels aan en wrijf het voorzichtig. Spoel vervolgens met heet water, geniet van het gewassen gezouten vlees in een groot bassin van water gedurende een halve dag om de zoute smaak effectief te verwijderen.

Mooie dingen zijn als mooie momenten,nostalgie voor het verleden, geen spijt van het leven, zwakke bergen, zo mooi, rustig water, zo diep verlangennaar het leven, gehechtheid aan jezelf! Dat is alles voor het heerlijke eten dat de redacteur je vandaag heeft aangeboden!