el
Νέα
Νέα
Πώς να διατηρήσετε τα σπιτικά λουκάνικα;

Πώς να διατηρήσετε τα σπιτικά λουκάνικα;

June 27th at 9:30am

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν τα δικά τους λουκάνικα στο σπίτι. Δεδομένου ότι έχουν αρχίσει να τα κάνουν οι ίδιοι, σίγουρα θα κάνουν πολλά λουκάνικα ταυτόχρονα. Αφού προετοιμαστούν όλα τα λουκάνικα, θα υπάρχουν προβλήματα αποθήκευσης. Πώς να διατηρήσετε τα σπιτικά λουκάνικα;

1. Μέθοδος συντήρησης θερμοκρασίας δωματίου

Τα λουκάνικα που έχουν ετοιμάσει ο καθένας συχνά καταψύχθηκε σε πολλά νοικοκυριά και δεν έχει κανένα μέρος για να τα αποθηκεύσει. Ως εκ τούτου, μπορούν να αποθηκευτούν μόνο σε θερμοκρασία δωματίου. Όταν αποθηκεύουμε λουκάνικα σε θερμοκρασία δωματίου, μπορούμε να τα κρατήσουμε σε ένα καλά αεριζόμενο, ξηρό και σκοτεινό μέρος μόνο για 5 μήνες επειδή καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται σταδιακά, τα λουκάνικα θα γίνουν ξηρότερα και το επιφανειακό λάδι και το αλάτι θα εμφανιστούν επίσης από μέσα , και το χρώμα θα γίνει σταδιακά κίτρινο.

2. Μέθοδος κρυοσυντοποίησης

Τοποθετήστε τα λουκάνικα που έχουν αποξηραθεί στον ήλιο σε πλαστικές σακούλες και τα αποθηκεύστε στο ψυγείο για μέγιστο ποσό 6 μηνών. Με το πέρασμα του χρόνου, η περιεκτικότητα σε υγρασία των κατεψυγμένων λουκάνικων μειώνεται σταδιακά και η περιεκτικότητα σε νιτρώδη αυξάνεται. Μέχρι 6 μήνες, μπορείτε να μυρίσετε σαφώς τη γεύση Hala. Εάν υπάρχει γεύση hala, δείχνει ότι τα συστατικά έχουν χαλάσει. Ως εκ τούτου, τα λουκάνικα μπορούν να καταψυχθούν για 6 μήνες. Εάν ξεπεραστεί αυτή η χρονική περίοδος, είναι καλύτερο να τους πετάξετε το συντομότερο δυνατό.

3. Μέθοδος συντήρησης Baijiu

Σπάστε τα αποξηραμένα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια, βάλτε τα σε ένα βάζο, πασπαλίστε μια κατάλληλη ποσότητα 45 ° Baijiu, 5 Jin Sausages αντιστοιχούν σε 50-80g baijiu, και στη συνέχεια σφραγίστε το βάζο με μια τσάντα. Τα λουκάνικα που έγιναν με αυτόν τον τρόπο μπορούν επίσης να αποθηκευτούν για 6 μήνες.

Τον Αύγουστο, όταν ο καιρός είναι πιο καυτός, δεν μπορεί να καταναλωθεί. Θα είναι επίσης πολύ επιβλαβές για την υγεία μας λόγω της έλλειψης νερού και της αύξησης των νιτρωδών. Ως εκ τούτου, το λουκάνικο μπορεί να αποθηκευτεί στο Baijiu για 6 μήνες. Εάν υπερβεί αυτή την περίοδο, είναι καλύτερο να το πετάξετε το συντομότερο δυνατό.