nl
Nieuws
Nieuws
Is de witte vlek op de worstzout vorst of schimmel

Is de witte vlek op de worstzout vorst of schimmel

June 27th at 9:36am

Dachshund is een veel voorkomend vleesvoedsel in het dagelijks leven. Het kan op verschillende manieren worden gegeten, zoals roerbakken, stomen of koken. Sommige mensen hebben misschien witte vlekken op de top van hun worstjes, wat te wijten kan zijn aan zoutvorst, oliecondensatie of schimmel.

Is de witte vlek op de worstzout vorst of schimmel

Het kan zout vorst of schimmel zijn.

De witte vlekken op worstjes worden veroorzaakt door deneerslag van zout, wat voornamelijk te wijten is aan de olie en het zout in het vlees dat uit sijpelt en door de darmopening wordt gehoudennadat ze zijn blootgesteld aan wind en zonlicht. Het wordt Salt Alkali Frost genoemd en behoort tot zoutkristallen. Deze stoffen hebbenna consumptie geennadelige effecten op het lichaam.

Worsten bevatten meer vet en kunnenneerslaan en op het oppervlak stollen tijdens opslag. Op dit punt verschijnt een witte substantie op het oppervlak van de worst, maar deze kan smelten wanneer verwarmd, zonder de kwaliteit en smaak van de worst te beïnvloeden.

Als de witte substantie op het oppervlak van de worst echter aan de handen blijft hangen en een onaangename geur heeft, kan het schimmel zijn geproduceerd door schimmel. Op dit moment kunnen worstjes enkele giftige stoffen bevatten, dus het wordtniet aanbevolen om het consumptie voort te zetten.

Zijn de witte stippen op het worst beschimmeld

Of er witte vlekken op de worst zijn die beschimmeld zijn, kunnen worden bepaald op basis van de volgende criteria.

1. Als er witte haren of zelfs grijze blauwe zwarte vlekken op de worst zijn, is hetnoodzakelijk om te overwegen of de worst beschimmeld is. Dit type worst kan een onaangename geur hebben. Dit type worst is oneetbaar.

2. Het is mogelijk dat het vet in het vlees van de worst isneergeslagen en gestold, en de witte vlekken op de worst zullenna het verwarmen verdwijnen. Een andere mogelijkheid is Salt Frost, eennormaal fenomeen genaamd Salt Alkali Frost.

Hoe worstjes te bewaren

1. Koelkastopslag

Worst heeft een heerlijke smaak. Als u de levensduur van worstjes wilt maximaliseren, kunt u ze in een zak afdichten en in de koelkast bevriezen. Dit kan de levensduur van worstjes maximaliseren. Over het algemeen is het bewaren van worstjes gedurende ongeveer zes maanden geen probleem.

2. Lucht gedroogd behoud

DACSAGE is een soort gedroogde worst die kan worden bewaard door luchtdrogen. De specifieke methode is om de worstjes op te hangen in een goed geventileerd gebied en ze vervolgens te roken met dennenappels of ander aromatisch hout. Bewerkte worstjes zullen een zeer heerlijke smaak uitzenden, dienog lekkerder is.