nl
Nieuws
Nieuws
Hoe zelfgemaakte worstjes behouden?

Hoe zelfgemaakte worstjes behouden?

June 27th at 9:30am

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om thuis hun eigen worstjes te maken. Omdat ze ze zelf zijn begonnen te maken, zullen ze zeker veel worstjes tegelijk maken. Nadat alle worsten zijn opgesteld, zullen er opslagproblemen zijn. Dus hoe houd je zelfgemaakte worstjes behouden?

1. methode voor het behoud van kamertemperatuur

De worstjes die iedereen heeft voorbereid, worden in veel huishoudens vaak bevroren en hebben geen plek om ze op te slaan. Daarom kunnen ze alleen worden bewaard bij kamertemperatuur. Wanneer we worstjes opslaan bij kamertemperatuur, kunnen we ze slechts 5 maanden op een goed geventileerde, droge en donkere plaats houden, omdatnaarmate de temperatuur geleidelijk toeneemt, de worstjes droger worden en zullen de oppervlakteolie en zout ook uit binnenkomen , en de kleur wordt geleidelijk geel.

2. Cryopreservatiemethode

Leg de worstjes die in plastic zakken zijn gedroogd en bewaar ze maximaal 6 maanden in de koelkast. Naarmate de tijd verstrijkt,neemt het vochtgehalte van bevroren worstjes geleidelijk af enneemt hetnitrietgehalte toe. Tegen 6 maanden kunt u duidelijk de Hala -smaak ruiken. Als er een Hala -smaak is, geeft dit aan dat de ingrediënten zijn verwend. Daarom kunnen worstjes 6 maanden bevroren worden. Als deze periode wordt overschreden, is het het beste om ze zo snel mogelijk weg te gooien.

3. Baijiu -bewaarmethode

Breek de gedroogde worstjes in kleine stukjes, leg ze in een pot, strooi een geschikte hoeveelheid van 45 ° Baijiu, 5 Jin-worstjes komen overeen met 50-80G Baijiu en verzegeld vervolgens de pot met een tas. De op deze manier gemaakt worstjes kunnen ook 6 maanden worden opgeslagen.

In augustus, wanneer het weer het heetst is, kan hetniet worden gegeten. Het zal ook zeer schadelijk zijn voor onze gezondheid vanwege het gebrek aan water en de toename vannitriet. Daarom kan de worst 6 maanden in Baijiu worden opgeslagen. Als het deze periode overschrijdt, is het beter om het zo snel mogelijk weg te gooien.