nl
Nieuws
Nieuws
Gehouden vlees is een traditioneel Chinees gekookt voedsel

Gehouden vlees is een traditioneel Chinees gekookt voedsel

June 27th at 9:25am

Geconserveerd varkensvlees is een traditioneel Chinees gekookt voedsel, meestal gemaakt door zout, drogen en andere behandelingen aan varkensvlees toe te voegen. Het heeft een strakke textuur, taaiheid en een zoute en geurige smaak. Bacon is een veel voorkomend ingrediënt, dat vaak wordt gebruikt bij het koken, soep en pap en een hoge voedingswaarde heeft.

Gehouden vlees is rijk aan verschillende voedingsstoffen zoals eiwitten van hoge kwaliteit, vet, calcium, fosfor en ijzer. Gehouden vlees bevat ook een bepaalde hoeveelheid vitamines zoalsniacine en riboflavine, die een bepaald effect hebben op het verbeteren van de immuniteit van het lichaam. Geharde vlees heeft echter een hoog zoutgehalte, dus het moet met mate worden geconsumeerd.

Er zijn verschillende soorten geconserveerd vlees, dat kan worden onderverdeeld in verschillende typen op basis van verschillende productietechnieken en regio's, zoals Kantonese worst, Fujian bewaard gebleven vlees, Hunan -geconserveerd vlees, enz. Elk type gezouten vlees heeft zijn unieke smaak en smaak, en verschillende soorten gezouten vlees kunnen worden geselecteerd op basis van verschillende behoeften. Bovendien kan spek ook worden gebruikt als een ingrediënt van ingelegde groenten, zoals gefrituurde selderij met spek, gestoofde kool met spek, enz. Het smaakt heerlijk en voedzaam.