swe
Nyheter
Nyheter
Bevarat kött är en traditionell kinesisk kokt mat

Bevarat kött är en traditionell kinesisk kokt mat

June 27th at 9:25am

Bevarat fläsk är en traditionell kinesisk kokt mat, vanligtvis tillverkad genom att tillsätta salt, torkning och andra behandlingar i fläsk. Den har en snäv struktur, chewiness och en salt och doftande smak. Bacon är en vanlig ingrediens, som ofta används i matlagning, soppa och gröt och har högtnäringsvärde.

Konserverat kött är rikt på olikanäringsämnen som protein av hög kvalitet, fett, kalcium, fosfor och järn. Konserverat kött innehåller också en viss mängd vitaminer såsomniacin och riboflavin, som har en viss effekt på att förbättra kroppens immunitet. Men härdat kött har ett högt saltinnehåll, så det bör konsumeras med mått.

Det finns olika typer av bevarat kött, som kan delas in i olika typer baserat på olika produktionstekniker och regioner, såsom kantonesiska korv, Fujian bevarat kött, Hunan bevarat kött, etc. Varje typ av botat kött har sin unika smak och smak, och olika typer av botat kött kan väljas efter olika behov. Dessutom kan bacon också användas som en ingrediens i inlagda grönsaker, såsom stekt selleri med bacon, bräserad kål med bacon, etc. Den smakar läckra ochnäringsrika.