swe
Nyheter
Nyheter
Hur bevarar jag hemlagade korv?

Hur bevarar jag hemlagade korv?

June 27th at 9:30am

Numera väljer många att göra sina egna korv hemma. Sedan de har börjat göra dem själva kommer de definitivt att göra många korv på en gång. När alla korv är beredda kommer det att vara lagringsproblem involverade. Så hur bevarar jag hemlagade korv?

1. Metod för bevarande av rumstemperatur

De korv som alla har förberett är ofta frysta i många hushåll och har ingen plats att lagra dem. Därför kan de bara förvaras vid rumstemperatur. När vi lagrar korv vid rumstemperatur kan vi hålla dem i en väl ventilerad, torr och mörk plats i bara 5 månader eftersomnär temperaturen gradvis ökar kommer korvarna att bli torrare, och ytolja och salt kommer också att dyka upp inifrån inuti inuti och färgen blir gradvis gul.

2. Cryopreservation Method

Lägg de korv som har tetrats i plastpåsar och förvara dem i kylen i högst 6 månader. När tiden går minskar fuktinnehållet i frysta korvar gradvis ochnitritinnehållet ökar. Efter 6 månader kan du tydligt lukta Hala -smaken. Om det finns en Hala -smak, indikerar det att ingredienserna har bortskämd. Därför kan korv frysas i 6 månader. Om denna tidsperiod överskrids är det bäst att kasta bort dem så snart som möjligt.

3. Baijiu -konserveringsmetod

Bryt de torkade korvarna i små bitar, lägg dem i en burk, strö en lämplig mängd på 45 ° Baijiu, 5 Jin-korv motsvarar 50-80g Baijiu och försegla sedan burken med en påse. De korv som görs på detta sätt kan också lagras i 6 månader.

I augusti,när vädret är hetast, kan det inte ätas. Det kommer också att vara mycket skadligt för vår hälsa på grund av bristen på vatten och ökningen avnitrit. Därför kan korven lagras i Baijiu i 6 månader. Om det överskrider denna period är det bättre att kasta bort den så snart som möjligt.