cs
Zprávy
Zprávy
Je bílá skvrnana klobásové soli mráznebo plísní

Je bílá skvrnana klobásové soli mráznebo plísní

June 27th at 9:36am

Jezevčík je běžné masové jídlo v každodenním životě. Může se jíst různými způsoby, jako je smažení,napařovánínebo vaření. Někteří lidé mohou mítna horní části jejich uzenin bílé skvrny, které mohou být způsobeny solným mrázem, kondenzací olejenebo plísní.

Je bílá skvrnana klobásové soli mráznebo plísní

Může to být slaný mráznebo plíseň.

Bílé skvrnyna klobásech jsou způsobeny srážením soli, která je způsobena hlavně tím, že olej a soli v masu prosakují a drží se střevním otvorem poté, co byla vystavena větru a slunečnímu světlu. Říká se tomu slaná alkalická mráz a patří do solných krystalů. Tyto látkynebudou mítnepříznivé účinkyna tělo po konzumaci.

Klobásy obsahují více tuku a mohou se během skladování vysrážet a ztuhnoutna povrchu. V tomto okamžiku sena povrchu klobásy objeví bílá látka, ale může se při zahřívání roztavit, aniž by to ovlivnilo kvalitu a chuť klobásy.

Pokud se však bílá látkana povrchu klobásy drží do rukou a mánepříjemný zápach, může to být plísně vyrobena plísní. V této době mohou klobásy obsahovatněkteré toxické látky, takže senedoporučuje pokračovat v konzumaci.

Jsou bílé tečkyna klobásy plesnivé

Zda existují bílé skvrnyna klobáse, které jsou plesnivá, lze určitna základěnásledujících kritérií.

1. Pokudna klobáse jsou bílé chloupkynebo dokonce šedé modré černé skvrny, jenutné zvážit, zda je klobása plesnivá. Tento typ klobásy může mítnepříjemný zápach. Tento typ klobásy jenepoživatelný.

2. Je možné, že tuk v masu klobásy se vysrážel a ztuhl a bílé skvrnyna klobáse po zahřátí zmizí. Další možností je slaný mráz, což jenormální jev zvaný solný alkalický mráz.

Jak zachovat klobásy

1. Úložiště chladničky

Klobása má lahodnou chuť. Pokud chcete maximalizovat životnost uzenin, můžete je utěsnit v sáčku a zmrazit je v lednici. To může maximalizovat životnost uzenin. Obecně řečeno, zachování klobás po dobu asi šesti měsícůnení problém.

2. Na vzduchu sušená konzervace

Dacsage je typ sušené klobásy, kterou lze zachovat sušením vzduchu. Specifickou metodou je zavěsit klobásy ve dobře větrané oblasti a poté je kouřit borovicovými větveminebo jiným aromatickým dřevem. Zpracované klobásy vysílá velmi chutnou chuť, která je ještě chutnější.