cs
Zprávy
Zprávy
Jak zachovat domácí klobásy?

Jak zachovat domácí klobásy?

June 27th at 9:30am

V dnešní době se mnoho lidí rozhodlo vyrobit si vlastní klobásy doma. Vzhledem k tomu, že je začali sami, určitě vyrobí spoustu klobásůnajednou. Poté, co budou připraveny všechny klobásy, budou se týkat problémů s úložištěm. Jak tedy zachovat domácí klobásy?

1. Metoda zachování pokojové teploty

Klobásy, které každý připravil, jsou často zmrazeny v mnoha domácnostech anemají místo pro jejich uložení. Proto mohou být skladovány pouze při teplotě místnosti. Když ukládáme klobásy při pokojové teplotě, můžeme je udržetna dobře větraném, suchém a tmavém místě po dobu pouhých 5 měsíců, protože jak se teplota postupně zvyšuje, klobásy se stanou suchšími a zevnitř se také objeví povrchový olej a sůl a barva bude postupně žlutě.

2. Metoda kryokonzervace

Umístěte klobásy, které byly sušeny do plastových sáčků, a uložte je do lednice po dobu maximálně 6 měsíců. Postupem času se obsah vlhkosti zmrazených klobás postupně snižuje a obsah dusitanů se zvyšuje. O 6 měsíců můžete jasně cítit chuť haly. Pokud existuje chuť hala,naznačuje to, že se ingredience zkazily. Klobásy mohou být proto zmrazeny po dobu 6 měsíců. Pokud je toto časové období překročeno, jenejlepší je conejdříve vyhodit.

3. Metoda ochrany Baijiu

Rozbijte sušené klobásyna malé kousky, vložte je donádoby, posypte vhodné množství 45 ° Baijiu, 5 klobás Jin odpovídá 50-80g Baijiu a poté sklenici utěsňuje taškou. Klobásy vyrobené tímto způsobem lze také uložit po dobu 6 měsíců.

V srpnu, kdy je počasínejžhavější, tonelze jíst. Bude to také velmi škodlivé pronaše zdraví kvůlinedostatku vody anárůstu dusitanu. Proto může být klobása uložena v Baijiu po dobu 6 měsíců. Pokud překročí toto období, je lepší ho conejdříve vyhodit.