cs
Zprávy
Zprávy
Konzervované maso je tradiční čínské vařené jídlo

Konzervované maso je tradiční čínské vařené jídlo

June 27th at 9:25am

Zachované vepřové maso je tradiční čínské vařené jídlo, obvykle vyrobené přidáním soli, sušení a dalších ošetření do vepřového masa. Má těsnou texturu, žvýkání a slanou a voňavou chuť. Slanina je běžná složka, která se často používá při vaření, polévce a kaši a má vysokounutriční hodnotu.

Zachované maso je bohaténa různé živiny, jako je vysoce kvalitní protein, tuk, vápník, fosfor a železo. Konzervované maso také obsahuje určité množství vitamínů, jako jeniacin a riboflavin, které mají určitý účinekna zvýšení imunity těla. Vyléčené maso však má vysoký obsah soli, takže by mělo být spotřebováno s mírou.

Existují různé typy konzervovaného masa, které lze rozdělitna různé typy založenéna různých produkčních technikách a oblastech, jako je kantonská klobása, Fujianské zachované maso, Hunan zachované maso atd. Každý typ vyléčeného masa má svou jedinečnou chuť a chuť, má jedinečnou chuť a chuť. a různé typy vyléčeného masa lze vybrat podle různých potřeb. Kromě toho lze slaninu také použít jako složkunakládané zeleniny, jako je smažený celer se slaninou, dušený zelí se slaninou atd. Chutná chutně a výživně.